if(category=="asbe") { // Google Tag Manager (noscript) } else if(category=="asdk") { // Google Tag Manager (noscript) } else if(category=="asit"){ } else if(category=="asnl") { // Google Tag Manager (noscript) } else if(category=="asse"){ // Google Tag Manager } else if(category=="assg"){ } else if(category=="assp"){ } else if(category=="asuk") { // Google Tag Manager (noscript) } else if(category=="asus"){ } else if(category=="global"){ } else if(category=="asde"){ }

Enkel och smidig tullhantering för din webshop

Att expandera din webshop till utlandet kräver inte bara ett affärsmannaskap utöver det vanliga. Det kräver också en förståelse för och kunskap om tullhantering och regler.
‘Everything You Need to Know About Customs’ är din guide till allt kring tullfrågor och internationell distribution. Guiden är framtagen av Asendia tillsammans med Ecommerce Foundation och den inkluderar allt om avgifter, moms och tullregler.

I vår rapport

Rapporten ger dig en förståelse för vad som krävs för att skicka dina varor över gränser. Du får också en inblick i vilka möjligheter som finns på de olika marknaderna.
Läs mer om:

  • Vanliga utmaningar gällande tullhantering 
  • Tulltermer och begrepp
  • Tullvärden och gränser
  • Tull inom och utanför EU
  • Specifik info om tull i Frankrike, Schweiz och Norge
…och mycket mer!

Ladda ner rapporten gratis

Besök Asendia Insights, vår onlineportal som rör allt kring e-handel och post. Här hittar du Asendias experttips och insikter och nyheter om branschen i en rad artiklar, bloggar och releaser.
 
www.asendia.se/asendia-insights/ 


Varför Asendia?

Asendia är ett logistikföretag som ägs av franska La Poste och Swiss Post. Genom vårt postala nätverk kan vi erbjuda leveranser över hela världen med hög kvalitet och tillförlitlighet via de lokala postoperatörerna.

Asendia har över 1000 anställda och kontor i femton länder runt om i Europa , Asien och i USA. Vårt mål är att dela vår kunskap och erfarenhet med er för att hitta den bästa och mest effektiva lösningen för just ert företag.