if(category=="asbe") { // Google Tag Manager (noscript) } else if(category=="asdk") { // Google Tag Manager (noscript) } else if(category=="asit"){ } else if(category=="asnl") { // Google Tag Manager (noscript) } else if(category=="asse"){ // Google Tag Manager } else if(category=="assg"){ } else if(category=="assp"){ } else if(category=="asuk") { // Google Tag Manager (noscript) } else if(category=="asus"){ } else if(category=="global"){ } else if(category=="asde"){ }

Vill du erbjuda dina kunder 

CO2 neutrala 

varuleveranser?

Asendias varuleveranser
inom Europa är 100% koldioxidneutrala*

Kontakta oss gärna för mer information om gröna transporter och leveranser av dina varor.

An image

Asendia är stolt sponsor av Retail Awards 2019

An image

För retail awards nomineras företag som medvetet engagerar sig i hållbarhetsfrågor och väver in både sociala, etiska och miljömässiga aspekter i sitt långsiktiga strategiarbete. Samarbetet med Retail Awards i kategorin Årets hållbara retailföretag är både inspirerande och lärorikt.

Vi på Asendia kan bidra på transportsidan till hållbarhet genom våra klimatneutrala leveranser inom Europa. Vi hjälper även till med rådgivning kring förpackning och uträkning av CO2-utsläpp för alla våra kunder samt ett medvetet miljötänk i allt vi gör.

Vad vi gör för att vara hållbara

Vi vidtar hållbarhetsåtgärder utan att det ökar kostnaderna för våra kunder.

Vi mäter våra koldioxidutsläpp
Genom att mäta våra koldioxidutsläpp vet vi t.ex. att 97% av Asendias utsläpp kommer från internationella leveranser. Ju mer vi vet desto bättre kan vi bli på att minska våra utsläpp.
Vi vidtar åtgärder för att minska våra utsläpp
Under de senaste åren har vi bl.a. optimerat transporter och ökat energieffektiviteten för att minska våra CO2 utsläpp. Vi gör även mer ansvarsfulla inköp.

Vi kompenserar för våra CO2 utsläpp
Vi strävar efter att inte lämna något koldioxidavtryck med vår verksamhet. De oundvikliga CO2 utsläpp vi gör kompenserar vi genom att investera i olika hållbarhetsprojekt.
Vi delar vår kunskap om hållbara leveranser
Vi erbjuder våra kunder gratis råd om hållbarhet och hur de kan minska sina koldioxidutsläpp för postleveranser och direktreklam.
Ladda ner mer information
om vara hållbarhetsåtgärder 

På Asendia är hållbarhet högsta prioritetVåra energisnåla tjänster för e-handlare

CO2 neutrala varuleveranser
Våra internationella leveranser gör köpresan för dina kunder och arbetet för dig enklare. Vi levererar världen över och är stolta över att våra varuleveranser inom Europa är CO2 neutrala*.
Returer av varor
Våra lösningar ger både dig och dina kunder bättre kontroll över returer. Välj från ett stort utbud av returtjänster för en lösning som passar just ditt e-handelsföretag. I bloggen tipsar vi om hur du kan minska antalet returer och därmed minska kostnader och CO2 utsläpp.

Okomplicerade transaktioner
Ju enklare du gör transaktionen för kunden desto större är sannolikheten att de återkommer. Tillsammans med vår parter eShopWorld erbjuder vi en okomplicerad transaktionsprocess för dina kunder.

Orderhantering för e-handel
Vi har ett nätverk av lager runtom i världen där vi ser till att dina internationella transporter är korrekta och justerade enligt efterfrågan. Eftersom våra lösningar är integrerade genom hela distributionskedjan blir processen effektiv och snabb. Vi vidtar ständigt åtgärder för att göra våra lagerutrymmen möjligast energisnåla.

Hur Asendia kan hjälpa ditt e-handelsföretag att leverera

Ur vårt breda sortiment av tjänster för e-handelsföretag hittar du lösningar som passar bäst för just dig och dina kunder.

Country-tracked Goods
Ge dig och dina kunder leveransstatus för sändningarna.
Fully-tracked Goods
Pålitlig postutdelning med spårning för dina små paket.
Standard Goods
Ett kostnadseffektivt leveransalternativ perfekt för paket som inte kräver spårning.

Premium Goods
Med Premium Goods har du tillgång till de bästa nätverken för leverans till konsumenter.

Vill du veta mer om våra produkter?

Fyll i formuläret så hör vi gärna av oss med mera information om vilka lösningar som skulle passa just ditt e-handelsföretag bäst.

Läs mer om hållbarhet och e-handel i vår bloggHållbarhet – högsta prioritet hos Asendia

Fem fakta för att möta leveranstider och undvika returer

Trends for 2018: Five things every e-tailer needs to know

Hur handlar vi över gränserna?


Asendias varuleveranser inom Europa är CO2 neutrala


Kontakta oss för mer information om gröna leveranser av dina varor

Om Asendia

Asendia är ett logistikföretag som ägs av franska La Poste och Swiss Post. Genom vårt postala nätverk kan vi erbjuda leveranser över hela världen med hög kvalitet och tillförlitlighet via de lokala post operatörerna.

Asendia har över 1000 anställda och kontor i femton länder runt om i Europa , Asien och i USA. Vårt mål är att dela vrå kunskap och erfarenhet med er för att hitta den bästa och mest effektiva lösningen för just ert företag.

Läs mer om Asendia på vår hemsida

 

Följ oss!
 
   

 


* Asendias leveranser inom Europa är 100% koldioxidneutrala (exkluderar den lokala transporten till dörren och eShopWorld aktiviteter).